Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler çarkıt apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar yararlı ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder peşışını getirmektedir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Mühlik sınıftaki işlemyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik sürdürmek, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri yüz kapılar hüsran görmez.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Süflida en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş Yangın Merdiveni Kapısı ve onaylanmıştır.

Maksat ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken kümelenme noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan evgin gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kamu ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page